vineri, 29 martie, 2024

Barbat supraponderal, la bustul gol, imaginea Romaniei la cel mai important Targ de turism din Europa

Distribuie:

Publicat:

O poza cu un turist grasut, dezbracat pana la brau, a aparut saptamana trecuta pe panourile afisate la standul turistic al Romaniei, la cel mai important targ de turism din Europa, la Berlin. Imaginea arata un barbat, in pantaloni scurti galbeni, stand cu capul plecat, pe o bordura, la bustul gol si cu tricoul pe un umar. Oficialii romani prezenti la eveniment au incercat sa acopere afisul cu o boxa.

Potrivit ministrului Turismului, Bogdan Trif, persoana responsabila de aceasta gafa si-a dat demisia din minister. Pe toata perioada Targului de turism de la Berlin, Romania a avut una dintre cele mai amuzante imagini afisata pe panouri, imagine care s-a dovedit a fi o gafa de proportii.

 

Probleme mari pentru afaceristul Vasile Puscasu! Autoritatile au cerut anularea licitatiei pentru achizitia Hotelului Traian. La mijloc a fost o ilegalitate uriasa

„Am avut peste 40 de operatori care si-au prezentat oferta Romaniei, consilii judetene, o serie de artisti. Din pacate am avut si aceasta sincopa, care pentru mine e inexplicabila. Persoana care trebuia sa verifice a avut aceasta scapare si drept urmare nu mai lucreaza in Ministerul Turismului”, a declarat Bogdan Trif, ministrul Turismului, in cadrul unei conferinte de presa.

Potrivit celor de la Romania Insider, „si anul acesta, Romania a ales sa se promoveze cu un grup de dansatori de muzica populara si cantareti de muzica populara, un pictor de oua, cu traditie si o tanara jucatoare de sah. Momentul de folclor a adunat cateva persoane sambata, atmosfera era una primitoare dar a lipsit planificarea”, titreaza ziaristii.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img