vineri, 19 aprilie, 2024

Barcelona e in semifinale dupa 4 ani! A demolat-o pe United, 4-0 la general

Distribuie:

Publicat:

FC Barcelona e pentru prima oara dupa patru ani in semifinalele Ligii. Iar Messi, "dubla" azi, e golgeterul acestui sezon european, cu 10 reusite. Catalanii au invins-o usor pe United, 3-0 si s-au calificat in semifinale cu scorul general de 4-0. Acolo vor intalni invingatoarea dintre Liverpool si FC Porto (2-0 in tur). 

Oricat de mult a vrut United aceasta calificare, ii era imposibil sa se califice. Nu putea trece de Barcelona, nu acum. Aceasta e diferenta. In 2019, campioana blaugrana e o clasa peste Manchester. Si il are pe Messi in varf de forma. Dupa trei ani de suferinta si eliminari in "sferturile" Ligii, iata Barça in semifinale! Ca in 2015, cand a si cucerit trofeul.

BARA RASHFORD DUPA 35 DE SECUNDE!

"La un meci cu multe goluri, noi vom fi avantajati", anunta Solskjær, iar "diavolii" s-au napustit sa muste din adversarii blaugrana. Cum s-a fluierat startul, Rashford scapa singur cu portarul. Bara dupa 35 de secunde! Si McTominay era singur, la marginea careului, in minutul 2. Dar focul insular s-a incheiat in acel moment. Mult prea repede.

GENIUL LUI MESSI SI CADOUL LUI DE GEA

Barcelona a inceput sa joace, iar Manchester sa nu mai gaseasca mingea. VAR a anulat penaltyul dictat initial de Felix Brych (10). Totusi, era limpede ca terenul se inclina spre poarta lui De Gea. 1-0 era aproape. Messi l-a confirmat. A parut un balerin in fata lui Fred, i-a strecurat balonul printre picioare si a sutat de la 25 de metri in coltul lung, in plasa laterala. Arta. 1-0 (16). Prima sa reusita in "sferturile" CL din 2013.
N-au mai trecut decat patru minute si acelasi Leo a facut 2-0. Nu datorita geniului sau, ci ajutat de gafa lui De Gea, care a scapat pe sub el mingea mangaiata de dreptul lui Messi.

LINISTEA LUI SOLSKJÆR

Confruntarea era incheiata de la pauza. Pe Camp Nou, toti stiau ce se va intampla. Inclusiv Solskjær. Intr-un moment in care Leo continua sa-l chinuiasca pe Jones, managerul lui United discuta cu secundul Carrick. Linistit, fara sa se agite. Realizand ca nu se poate mai mult.
Tocmai atunci, a lovit si racheta lui Coutinho: 3-0 (61). Barcelona se pregateste de semifinale. De Liverpool?

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img