vineri, 19 aprilie, 2024

BARLAD: ANIMALELE DE LA GRĂDINA ZOOLOGICA SCOASE LA MEZAT

Distribuie:

Publicat:

Conducerea grădinii zoologice din Barlad a găsit soluția care le poate aduce bani la buget ,ca mai apoi sa poată achiziționa mancare. Directorul instituției împreuna cu edilul șef Dumitru Boros au inițiat un proiect de hotarare prin care anumite animale urmează sa fie scoase la licitație.

Este vorba de zece bovine (șase adulte și patru viței) și trei cabaline (doi adulți și un mânz). Conform expunerii de motive “datorită reproducerii speciilor de bovine și ecvine, numărul acestora a devenit mult prea mare, iar cheltuielile cu furajarea lor nu se mai justifică. Consider că valorificarea celor zece capete de bovine și trei capete de cabaline este oportună deoarece cheltuielile pentru furajare pe timpul iernii sunt semnificative”.

Pretul de pornire este de 3,5 lei/kg în viu, la viței este de 4 lei/kg în viu, valoarea de pornire fiind de 280-920 de lei. În cazul cabalinelor este de 3 lei/kg în viu.

 La aceste prețuri se adauga o taxă de participare de 20 de lei  precum și o garanție de 200 de lei pentru fiecare animal.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img