vineri, 19 aprilie, 2024

Barlad : Asasinul albanez al cuplului de romani din Torino a fost prins – FOTO

Distribuie:

Publicat:

Albanezul Tesilban Bashaj zis Tesi Basho, care a fost condamnat la inchisoare pe viata dupa ce a ucis un cuplu de romani in plina strada la Torino, in Italia, in anul 2008, a fost prins de politisti.

Asasinul a evadat in anul 2016 dintr-o inchisoare din Roma, alaturi de alti doi conationali ai sai.Reamintim faptul ca Ramona Gabriela Nicoara, o tanara in varsta de 22 de ani urma sa se casatoreasca cu Valerica Dascalu, la un restaurant din Barlad, locul unde fata s-a nascut.

Cu putin timp inainte sa vina in Romania, la Barlad, intre Valerica, viitorul sot al femeii si Tesi Basho a avut loc un conflict. Si presa din peninsula scria la vremea respectiva despre neintelegerile dintre cei doi, plecate de la un presupus incident dintre mire si o prostituata, aceasta din urma cerandu-i ajutorul albanezului.

Tesi Basho i-a cautat pe cei doi romani pentru a regla conturile si la momentul gasirii lor a avut loc o altercatie. Fara nicio ezitare, albanezul a scos o arma si i-a ucis pe cei doi cu 11 focuri de arma, in plina strada, la Torino.
Cinci gloante au gasit medicii legisti in corpul femeii si alte sase in corpul barbatului.

Astazi, la trei ani diferenta de la evadarea asasinului, politistii l-au capturat. Albanezul se va intoarce in inchisoare pentru a-si ispasi pedeapsa pe viata.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img