sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Barlad! Creatorul de moda acuzat ca a violat o eleva olimpica, arestat la domiciliu

Distribuie:

Publicat:

Creatorul de moda din Barlad, care a urmat o scoala de specialitate la Milano, acuzat ca a violat o eleva olimpica, la marginea unei paduri, a fost arestat la domiciliu, miercuri dupa-amiaza, de Tribunalul Vaslui, dupa ce, initial, Judecatoria Barlad hotarase cercetarea acestuia in libertate.scrie mediafax.ro

Magistratii Tribunalului Vaslui au decis plasarea in arest la domiciliu, pentru 30 de zile, a creatorului de moda Silvian Andrei Spiridon, acuzat ca, in prima noapte de Craciun, a violat o eleva olimpica din Barlad, la marginea unei paduri.

De asemenea, instanta a stabilit ca acel contract de mediere, incheiat in 7 ianuarie, la un birou de specialitate, intre eleva de 17 ani si Silvian Andrei Spiridon, in momentul in care acesta a fost retinut de procurori, ”nu indeplineste conditiile legale pentru a fi considerat caz care sa impiedice punerea in miscare si exercitarea actiunii penale”.

Magistratii Judecatoriei Barlad au decis, in 8 ianuarie, cercetarea in libertate a lui Silvian Andrei Spiridon, in varsta de 29 de ani.

Potrivit sesizarii facute la Politie, eleva de 17 ani, care se cunostea cu creatorul de moda, a fost abuzata sexual in cursul noptii de 25 spre 26 decembrie 2015. Astfel, in sesizare se arata ca, dupa o plimbare cu masina prin Barlad, tanarul ar fi iesit in afara orasului si, la marginea unei paduri, ar fi violat-o pe adolescenta.

A doua zi, eleva a depus plangere la Politie si, in urma cercetarilor desfasurate, anchetatorii au decis sa-l retina pe Silvian Andrei Spiridon.

Prezentat in 7 ianuarie instantei, cu propunerea de arestare preventiva, magistratii Judecatoriei Barlad au amanat pronuntarea pentru vineri, dupa ce tanarul acuzat de viol si victima s-au prezentat la un mediator, unde au ajuns la o intelegere. In consecinta, judecatorii au respins cererea de arestare preventiva a creatorului de moda.

Procurorii Parchetului Judecatoriei Barlad au contestat solutia magistratilor, aceasta fiind judecata, miercuri, de Tribunalul Vaslui.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img