vineri, 19 aprilie, 2024

BARLAD : O DEMISIE ( NE) ASTEPTATA!

Distribuie:

Publicat:

 In sedinta din luna Octombrie, consilierii locali barladeni vor trebui sa voteze validarea unui nou coleg. Dupa teatrul politic( “ il validam sau ne abtinem”) jucat timp de trei luni de zile pentru nominalizarea lui Mihai Bozianu din partea PNL, acesta si-a dat demisia din aceasta functie, marti 10 Octombrie. De ce atata inversunare pentru ocuparea acestui post ca mai apoi sa demisioneze? Nu cunostea faptul ca functia detinuta de acesta este incompatibila? Bozianu poate nu cunostea legislatia, dar avem un edil sef cu diploma de avocat si care ar fi trebuit sa stie lucrurile acestea pentru a evita jocul de a “ soarecele cu pisica” cu urmatorul propus. Pana la validarea unui nou membru in Consiliul Local va fi, iar ,un raport de forte politic favorabil social democratilor .                    
Contactat telefonic, Mihai Bozianu ne-a declarat : “ am ales sa raman in administratia publica locala, timp de zece ani imi desfasori activitatea in cadrul serviciului “ Transporturi” si consider ca mai am multe lucruri de realizat acolo. Conform legii eram incompatibil, am meditat indelung si am luat decizia corecta pe care am anuntat-o , in scris. Aveam la dispozitie 15 zile lucratoare in care trebuia sa decid : functia de consilier local sau cea din Primarie” .                                              

Pe lista Bratienilor cel care ar urma sa ii ia locul este un profesor de istorie , Silviu Budescu. Ramane de vazut daca Boros si membrii pe care ii conduce vor merge pe aceasta varianta sau vor propune un alt nume. 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img