vineri, 29 martie, 2024

BARLAD: PRIMARUL MEU E FOTOMODEL , PLANGE LUMEA DUPĂ EL

Distribuie:

Publicat:

De actualitate si in pas cu vremurile sunt versurile melodiei “ fata mea este model, se ia lumea după ea”. In cazul de fata, primarul Barladului , Dumitru Boros a făcut o pasiune nebuna pentru a apărea in poze. Nu contează ca instantaneele sunt la limita ridicolului ( sa ne amintim de imaginea in care, împreuna cu consilierul personal , Costel Tudor, se uita in aceasta vara intr-o groapa).                         

Zilele trecute privea , surprins de fotograful Primariei, cum creste rădăcina trandafirilor. La începutul mandatului i-am acordat circumstanțe atenuante, dar după un an si cinci luni încă sa iti dai acordul pentru apariția acestor lucruri spune tot.         Va sugeram sa încercați sa faceți o vizita pe drumurile pline de noroi din cartierele Munteni si Podeni, sa mergeți pe trotuarele înguste in care au apărut copăcei peste noapte, poate va aduceți aminte si de terenul viran către CSS plin de bălării si mizerie ( pe care ni l-ați promis ca il veți curata). Acestea ar fi imagini puternice si care ar transmite ceva! Va sugeram sa  încercați sa strângeți in brațe si niște bunici ( doar sunteți prieten cu președintele CARP, nelipsit de la nicio activitate a Primariei- va aduceți aminte cat ați așteptat când a vizitat Episcopul sa ii oferiti cadourile ca nu mai termina domnul Mihai cu darurile).                                                               

Este adevărat ca si Constantinescu (n.r. fostul edil al urbei) mergea însoțit, de mass-media locala si era “ surprins “ de fotoreporteri dar comparați imaginile. Dar e o mică-mare diferența. Se pare ca va  ghidati după întrebarea: “ oglinda, oglinjoara ; cine este cel mai fotogenic din oras?” pentru ca altfel imaginile postate pe site-ul instituției nu își au rostul. Si parca, nimeni nu are curajul sa va spună adevarul.                                                      

 P.S. Mai jos, in galeria foto, am selecționat cele mai sugestive poze. Dumneavoastră puteți face ierarhizarea acestora pe criteriul : jenant, penibil, comic sau tragi-comic.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img