vineri, 19 aprilie, 2024

BARLAD: Prins in trafic cu o alcoolemie de 0,82 mg/l alcool pur in aer expirat

Distribuie:

Publicat:

In seara zilei de marti, 14 noiembrie, politisti din cadrul Biroului Rutier Barlad, in timp ce supravegheau si controlau traficul rutier, au efectuat semnal regulamentar de oprire conducatorului unui autoturism care circula pe strada Republicii din municipiul Barlad. Conducatorul auto a fost identificat ca fiind un barbat in varsta de 29 de ani, cu domiciliul in comuna Zorleni.

Intrucat acesta emana halena alcoolica, s-a procedat la testarea acestuia cu aparatul alcooltest. Rezultatul a indicat o valoare de 0,82 mg/l alcool pur in aer expirat.

Pe numele acestuia a fost intocmit dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de catre o persoana aflata sub influenta bauturilor alcoolice.

-In ziua de 14 noiembrie, politistii Serviciului de Investigatii Criminale – Compartimentul Urmariri au pus in aplicare  mandatul de executare a pedepsei cu inchisoarea emis de Tribunalul Vaslui, pe numele lui B. Napoleon, in varsta de 70 ani, din municipiul Barlad.

Acesta a fost condamnat de instanta la executarea pedepsei de 7 ani si 10 luni inchisoare pentru savarsirea tentativei la infractiunea de omor.

Barbatul a fost condus la penitenciar, in vederea executarii pedepsei dispuse de instanta judecatoreasca.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img