vineri, 26 aprilie, 2024

BARLAD: Ridicarea rablelor, motiv de noi ședințe foto

Distribuie:

Publicat:

Un moment care trebuia obligatoriu imortalizat, chiar dacă se poate inscrie la capitolul “ capital de imagine”.

Luni, 24 Septembrie, a fost începută operațiunea ridicării rablelor de pe spatiul public.

De aceasta acțiune se va ocupa Direcția pentru Administrarea Piețelor, Parcărilor și Cimitirelor Bârlad si in prima zi au ridicat 5 din cele 10 mașini in cazul acestora fiind finalizata procedura legală completă de citare a proprietarilor și de notificare.

Primele mașini abandonate au fost transportate deja, după parcurgerea tuturor pașilor procedurali legali și scurgerea termenelor impuse de lege, în incinta Centrului de Afaceri „Tutova” Bârlad.

Pentru a evita posibile neînțelegeri, cei interesați să își recupereze autoturismele sunt rugați să studieze cu atenție prevederile Hotărârii de Consiliu Local nr. 296/29.09.2017. Aceasta poate fi consultată la Secretariatul Consiliului Local Municipal Bârlad sau pe site-ul Primâriei Bârlad, la adresa: http://www.primariabarlad.ro/wp-content/uploads/2017/11/HOTARAREA-NR-296-DIN-29-09-2017-pentru-aprobarea-Regulamentului-privind-reglementarea-activitatilor-de-identificare-ridicare-transport-depozitare-si-valorificare-a-vehicul.pdf

Importanta acestui moment trebuia imortalizata , mai ales ca la aceasta acțiune au participat o mulțime de oameni: primar, directorul DAPPC , consilierul edilului, fotograful, proprietarul platformei, polițiști locali si, bineînțeles, muncitori. Mai lipsea femeia de serviciu din Primărie sa dea un pic de lustru mașinii ridicate si lucrurile arătau perfect!

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img