sâmbătă, 20 aprilie, 2024

BARLAD : S-AU MOBILIZAT SI AU IESIT IN STRADA ! – FOTO

Distribuie:

Publicat:

Mai bine mai tarziu decat niciodata! Un grup inimos de barladeni s-au mobilizat si au demonstrat ca mai exista spirit civic. Acestia au facut mobilizarea pe reteaua de socializare si S-au intalnit marti, 31 ianaurie, pe platoul de langa biserica Domneasca din municipiul Barlad. La fel ca toti romani acestia sunt indignati pe cele doua ordonante de urgenta ale cabinetului Grindeanu.

Miercuri va avea loc o noua sedinta de Guvern, unde ministrul Iordache a promis ca va veni cu “acte coerente” pentru a “rezolva” problema. Conform ziare.com se pare ca Guvernul va duce gratierea in Parlament, prin proiect de lege, unde calculele politice arata ca are oricum sanse sa treaca, avand in vedere majoritatea confortabila de care se bucura PSD.

In schimb, modificarile la codurile penale, adica acele masuri despre care institutiile din justitie au avertizat ca ar duce la dezincriminarea abuzului in serviciu, a conflictului de interese si ar face inutila institutia denuntatorului, ar urma sa fie adoptate prin ordonanta de urgenta. In tara sint asteptate ample manifestari de protest . Cristina Radulescu

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img