joi, 25 aprilie, 2024

BARLAD: SA VA LASATI SPERANTELE LA USA PRIMARIEI

Distribuie:

Publicat:

Din ce in ce mai putine sanse si sperante pentru tinerii barladeni la capitolul a avea o casa. Putini sunt cei care isi pot permite sau indeplinesc conditiile solicitate de programul „ Prima casa”. Si atunci, cu emotie se gandesc la varianta ANL.     
              
 La Barlad ,aceasta optiune nu exista, in fiecare an sau macar odata la 4 ani acestia primesc minunatele promisiuni imobiliare. Sunt zeci de familii care au depus la Primaria Barlad dosare, multi dintre acestia nu se mai incadreaza demult in criteriile de eligibilitate. Mereu se serveste acelasi „ bors reincalzit”. Acum a sosit vremea si edilului sef, Dumitru Boros. Sa promita!

„Pe 14 februarie am fost la Bucuresti, la ANL, cu ai carei reprezentanti am mai avut discutii in doua randuri. S-a concretizat acel proiect cu 120 de unitati locative din Bariera Puiesti si avem toate asigurarile ca vom realiza acele locuinte in 2017-2018. Discutia a fost mai ampla pentru ca, anterior, ne gandeam sa realizam locuinte si pentru specialistii din sanatate si din invatamant, insa bugetul de stat nu fusese adoptat”, a mentionat edilul barladean.

In ceea ce priveste locuintele sociale, desi in Barlad nu este niciuna disponibila, lista solicitantilor contine peste 480 de persoane.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img