sâmbătă, 20 aprilie, 2024

BARLAD: SE CAUTA UN GREU- LA POLITIA LOCALA!

Distribuie:

Publicat:

Domnilor , sa inceapa jocurile! Pardon, examenele. Dupa o lunga asteptare s-a produs minunea!  Pe site-ul Agentiei Nationale  a Functionarilor Publici a fost afisat anuntul referitor la organizarea examenului pentru ocuparea functiei de director in cadrul Politiei Locale Barlad.                                                      

Candidatii trebuie  sa-si depuna dosarele in termen de 20 de zile de la data publicarii in Monitorul Oficial, partea a III-a. Concursul a fost programat pentru 18 octombrie, de la ora 10, la sediul Primariei Barlad, iar interviul va avea loc in termen de cinci zile lucratoare.

Se vor putea inscrie numai persoanele care indeplinesc conditiile generale prevazute de art. 54 din Legea nr. 188/1999, privind Statutul functionarilor publici, cu modificarile si completarile ulterioare, inclusiv sa nu fi fost destituite dintr-o functie publica sau sa nu le fi incetat contractul individual de munca pentru motive disciplinare in ultimii sapte ani. De asemenea, trebuie sa nu fi desfasurat activitate de politie politica sau sa fi fost condamnate pentru savarsirea unei infractiuni contra umanitatii, contra statului sau contra autoritatii, de serviciu sau in legatura cu serviciul, care impiedica infaptuirea justitiei, de fals ori a unor fapte de coruptie sau a unei infractiuni savarsite cu intentie, care ar face-o incompatibila cu exercitarea functiei publice, cu exceptia situatiei in care a intervenit reabilitarea.

Totodata, candidatii trebuie sa indeplineasca anumite conditii specifice: sa aiba studii universitare de licenta absolvite cu diploma, respectiv studii superioare de lunga durata, absolvite cu diploma de licenta sau echivalenta in domeniul stiinte sociale sau in domeniul stiinte ingineresti, sau sa fie absolventi ai Academiei Militare ori ai Academiei de Politie, sa aiba studii de masterat sau postuniversitare in domeniul administratiei publice, management ori in specialitatea studiilor necesare exercitarii functiei publice, in conditiile legii, sa aiba o vechime in specialitatea studiilor necesare exercitarii functiei publice de minimum trei ani.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img