vineri, 29 martie, 2024

BARLAD: SURPRIZE PLACUTE PENTRU UN GENERAL CARE IESE LA PENSIE – FOTO/VIDEO

Distribuie:

Publicat:

Emotie, recunostinta si respect! Acestea au fost sentimentele pe care militarii le-au transmis celui care va iesi la pensie! Prin decret semnat de presedintele Romaniei Klaus Iohannis, si publicat in Monitorul Oficial al Romaniei partea I numarul 22, generalul de brigada – cu o stea Stroea Adrian, , din Ministerul Apararii Nationale, trece in rezerva la data de 31 ianuarie 2017.

Comandantul Brigazii 8 LAROM Alexandru Ioan Cuza, general de brigada Adrian Stroea, a fost luni, 30 Ianuarie, pentru ultima oara in fata batalionului pe care l-a condus. A fost primit cu onoruri militare si i-au fost oferite doua plachete omagiale in semn de multumire. Cariera generalului este una cu care putini se pot lauda, fiu de colonel acesta a imbratisat armele cu incepere de la varsta de 14 ani ( atunci cand s-a inscris la liceul militar din Breaza). Adrian Stroea este, pana la 31 ianuarie, comandantul Brigazii 8 LAROM „Alexandru Ioan Cuza” Focsani si a fost inaintat la gradul de general de brigada prin decretul prezidential nr. 128 din 28 noiembrie 2014. Inaintarea in grad s-a facut in baza propunerii sefului Statului Major al Fortelor Terestre cu prilejul „Zilei Nationale a Romaniei” – 1 decembrie, iar ceremonia de acordare a gradului s-a desfasurat la Palatul Cotroceni in prezenta presedintelui Romaniei”, se arata intr-o informare de presa de la vremea respectiva.

Generalul Adrian Stroea este originar din Dambovita si, pana sa vina in Vrancea, a ocupat functia de loctiitor al sefului instructie si doctrinei din cadrul Statului Major al Fortelor Terestre.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img