vineri, 29 martie, 2024

Barladean prins la braconaj pe fondul cinegetic de la Grivita

Distribuie:

Publicat:

Politistii specializati in arme, munitii si substante periculoase au actionat pentru prevenirea si combaterea vanatorii ilegale. In urma actiunii, au fost ridicate, in vederea confiscarii, 2 arme de vanatoare si munitia aferenta, un proiector si a fost indisponibilizat un autoturism.

Luni,19 octombrie, politistii din cadrul Serviciului Arme, Explozivi si Substante Periculoase au desfasurat o actiune pe raza comunei Grivitei pentru prevenirea si combaterea vanatorii ilegale.

Politistii au depistat 3 barbati, de 46 ani, 38 si respectiv 29 ani, doi din judetul Galati si unul din municipiul Barlad, care ar fi vanat fara a avea autorizatie legala, folosind un proiector pentru urmarirea vanatului.

In autoturismul cu care cei trei s-au deplasat pe fondul cinegetic situat pe raza comunei Grivita au fost gasite doua arme apartinand barbatului in varsta de 38 ani (o arma de vanatoare si o arma de tir sportiv), munitia aferenta si un iepure de camp ce fusese impuscat.

Politistii au ridicat, in vederea confiscarii, cele doua arme de vanatoare, munitia si proiectorul, iar autoturismul cu care cei trei s-au deplasat pe fondul cinegetic a fost indisponibilizat.

In cauza se efectueaza cercetari pentru comiterea infractiunilor de braconaj cinegetic si uz de arma letala, fara drept.

La actiune au participat si politistii Postului de Politie Grivita si specialisti din cadrul A.J.V.P.S. Vaslui.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img