vineri, 29 martie, 2024

BARLADUL , ORASUL FARA STAPAN! -FOTO

Distribuie:

Publicat:

In centru copacei, la periferii balarii – asa am putea descrie fata orasului nostru in ultimul timp. Indiferenta si nepasarea isi pun zilnic amprenta pe ceea ce inainte era un orasel cochet si curat. Vinovati de aceste transformari odioase  sunt cei care sunt acum in fruntea Primariei Barlad, cei doi vrednici gospodari- primar si viceprimar.

Pentru astazi am ales sa va prezentam cum arata zona situata in spatele fostului magazin Interex. Buruienile au acaparat trotuarele, strada arata ca dupa bombardament, punctele de colectare a gunoiului dau pe afara, iar bietii barladeni merg pe strada pentru ca nu au pe unde sa se deplaseze. Acesti oameni nu merita sa se bucure de conditii civilizate? Nu platesc taxe si impozite?

Nu credeti ca ar fi cazul sa plecati din palatul de clestar si sa reinvatati sa mergeti pe jos, sa redescoperiti zonele pe care le “ atacati” in campania electorala. Au trecut aproape doi ani, ar trebui sa va cunoasteti fisa postului si sa incercati sa va explicati salariile generoase pe care le incasati.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img