vineri, 29 martie, 2024

Bautura care te ajuta sa slabesti si sa-ti detoxifiezi organismul

Distribuie:

Publicat:

Aceasta este cu adevarat o bautura uimitoare care va elimina excesul de grasimi acumulat pe perioada de iarna, si totul in doar 14 zile. Pentru preparare aveti nevoie de: 1 lingurita de otet de mere, 1/8 lingura de praf de ardei iute , sucul de la 2 lamai. Se amesteca toate ingredientele pana cand va deveni un amestec omogen. Se lasa sa stea la rece timp de 3-4 ore dupa care este bun pentru consum. Se pastreaza la frigider. Se consuma cate o lingura din aceasta bautura inainte de masa si una dupa masa. Deci trebuie consumate 6 linguri pe zi. Procedeul trebuie urmat maxim 14 zile pe luna.

Praful de ardei iute va accelera metabolismul ce va duce la arderea grasimilor acumulate in organism. Este demonstrat stiintific faptul ca substanta continuta de ardeiul iute, capsaicina, accelereaza metabolismul, declansand in mod natural termogeneza, adica transformarea grasimilor in energie utila, cu efecte directe in pierderea in greutate. Pe langa faptul ca stimuleaza metabolismul si arde grasimile, suplimentul regleaza digestia, reduce pofta de mancare si impiedica noi depuneri de grasime. Lamaia contine o substanta care incetineste depunerea grasimilor si datorita policasanolului continut arde grasimile in exces. Otetul de mere – un consum regulat al unei cantitati moderate de otet de mere are un efect de descompunere a grasimilor din organism. Otetul contine de fapt acizi naturali ce elimina si dizolva toxinele din organism.

Printre beneficiile pe care le aduce aceasta bautura se numara curatarea colonului, imbunatatirea digestiei, intarirea sistemului imunitar, echilibrarea sistemului limfatic si reducerea colesterolului si a trigliceridelor. sursa: secretele.com

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img