vineri, 29 martie, 2024

Becali se declara aproape invins in privinta ultimului transfer pe care l-a incercat! Probleme cu atacantul dorit: “Sunt foarte pretentiosi”

Distribuie:

Publicat:

Gigi Becali a început să-şi facă griji în privinţa transferului atacantului lui Maribor, Luka Zahovic (22 de ani), care a devenit o ţintă pentru FCSB. 

Conform ultimei declaraţii a lui Gigi Becali, FCSB şi Maribor nu se înţeleg în privinţa formei de transfer. Dacă finanţatorul vicecampioanei României şi-ar dori să-l ia sub formă de împrumut cu opţiune de cumpărare definitivă, slovenii negociază dur şi nu sunt de acord cu această variantă, mai ales că au de unde alege, întrucât mai multe echipe din Europa s-au interesat de tânărul atacant.

Becali a lămurit situaţia lui Zahovic, în ultima sa intervenţie: "Am zis că am nevoie de atacant, dar acum mi-a plăcut că mingea a stat numai la noi. Cel puţin a doua repriză, în nişte meciuri cu echipe tari. Îmi place mult să fie mingea la noi. Să vedem dacă vine Zahovici. Să vedem cum merge echipa. Ok, vreau un atacant, dar avem timp până în septembrie.

Nu am făcut o ofertă pentru că slovenii sunt foarte pretenţioşi. Am vrut să-l iau cu împrumut cu opţiune de cumpărare. Dădeam două milioane peste un an dacă eram mulţumit. Voiam să văd dacă face faţă aici", a declarat finanţatorul FCSB pentru ProX.

Zahovic joacă în prezent la Maribor, în Slovenia, şi în sezonul trecut a marcat de 19 ori şi a oferit patru pase decisive, în 30 de meciuri în toate competiţiile. Tânărul vârf e cotat la 1.1 milioane de euro de către site-ul de specialitate transfermarkt.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img