vineri, 29 martie, 2024

Berbecii sunt foarte pasionali, “balantelor” nu le plac vulgaritatile, iar fecioarele fac dragoste ore in sir. Vezi in ce categorie se incadreaza iubitul tau

Distribuie:

Publicat:

Berbec

Fiind un semn de foc, berbecul e foarte pasional si cand se indragosteste simte nevoia sa-si manifeste sentimentele in primul rand prin sex de calitate. Primele luni ale unei relatii cu un berbec vor fi un maraton sexual. Pe masura ce trece timpul, tinde sa se plictiseasca – nu-ti face griji, asa e firea lui – si sexul va deveni arma prin care ii pastrezi atentia vie. Este un cuceritor fara pereche, deci lasa-i impresia ca el te seduce pe tine, chiar daca tu esti cea care face primul pas.

Taur

Apreciaza toate placerile vietii, iar sexul este una din ele. Nu e insa mai important decat mancarea buna, banii sau hobby-urile lui. Este un mare romantic si nu se simte in siguranta langa o femeie decat atunci cand o cunoaste foarte bine, deci partidele de sex vor deveni mai bune pe masura ce trece timpul. Nu-i place graba, asa ca prefera sa renunte la sex daca nu are timp suficient sa se bucure de el. Nu te astepta sa ai parte de nopti fierbinti langa el, prefera romantismul in locul pasiunii.

Gemeni

La inceputul relatiei, este pasional si plin de idei cand vine vorba de sex. Mai tarziu, cand te cunoaste bine si descoperiti lucrurile pe care le aveti in comun, va prefera oricand o discutie placuta in locul sexului. Totusi, poti sa-i pastrezi viu interesul pentru sex, daca ii oferi mereu noutati in pat. E genul care se plictiseste repede, asa ca nu iti folosi de la inceput tot arsenalul de „miscari” sexy. Mai bine pastreaza ce e mai bun pentru momentul cand va deveni mai putin interesat de sex.

Rac

Pentru Rac, interesul pentru sex depinde de cel al partenerei. Este sensibil, romantic, atent la nevoile celorlalti si se teme sa nu fie parasit. Deci daca te vede foarte atrasa de latura sexuala a relatiei, se va conforma si va incerca sa te satisfaca asa cum stie el mai bine. Asta daca te iubeste cu adevarat. Totusi, daca il intrebi pe el ce vrea, ai fi surprinsa sa afli ca de fapt si-ar dori sa tii in brate si sa-l mangai pe cap. Indiferent de varsta ramane mereu un copil mare, asa ca sexul nu este chiar pe primul loc pentru el.

Leu

Ii place sa fie un zeu in pat, dar mai mult i-ar placea sa fie un zeu intr-un loc unde il poate admira mai mult de o persoana. Fii sigura ca este foarte bun in pat pentru ca uraste mediocritatea, dar nu ii place sa puna prea mult efort intr-o activitate care ii aduce laude doar de la tine. Eventual, daca poti strecura cate o aluzie la performantele lui intr-o discutie cu alti oameni, sigur o sa stie cum sa te rasplateasca. Totusi, nu te astepta la partide prea exotice. Lui ii plac cararile deja batatorite.

Fecioara

Sexul e foarte important pentru Fecioara, desi nu s-ar zice. La prima vedere e atat de pudic, de rusions si rezervat, incat ai crede ca nu il vei aduce niciodata in patul tau. Dar daca il lasi sa avanseze in ritmul lui, vei vedea ca e la fel de priceput in pat ca si la discutiile interminabile care ii plac atat de mult. Ii plac lucrurile bine facute, asa ca probabil nu exista femeie care sa fi plecat nesatisfacuta din patul lui. Nu ii plac extravagantele, asa ca nu te astepta la aventuri exotice, ci la partide de sex lungi, domoale, dar foarte pasionale.

Balanta

Ii place sa fie admirat, inclusiv pentru performatele lui sexuale. Deci daca stii sa il lauzi discret, fara sa exagerezi, sexul va deveni ocuatia lui favorita. Are nevoie de timp ca sa scoata la iveala amantul-minune din el, asa ca la inceput s-ar putea sa nu te uimeasca. Dar pe masura ce capata incredere in tine si in el, vei vedea ca se schimba cu mult in bine. Fii atenta cu ce il ademenesti! Nu ii plac vulgaritatile.

Scorpion

Pentru Scorpion, sexul este foarte important, ar daca nu esti de aceeasi parere, nu prea ai ce cauta langa el. Este posesiv, gelos, pasional, iar toate acestea se reflecta in stilul lui de face dragoste. Pe de alta parte, se si plictiseste cam repede, deci daca nu ai tot timpul noutati cu care sa il atragi, s-ar putea sa nu aveti o relatie tocmai fericita. Insa daca reusesti sa fii pe aceeasi lungime de unda din punct de vedere sexual, fii sigura ca veti avea o relatie fericita, indiferent de alte probleme care ar putea aparea.

Sagetator

Desi e semn de foc, sexul nu este foarte important pentru el. Ar prefera oricand sa planuiti impreuna o noua calatorie, sa radeti sau sa petreceti, decat sa faceti sex. Daca vrei sa il atragi mai des in pat, ofera-i tot timpul noutati si aventuri. Doar asa ii mentii interesul, mai ales ca are tendinta sa fie infidel cand are o relatie de lunga durata. Nu uita ca ii place sa-si asume riscuri, deci sexul in locuri publice s-ar putea sa il atraga.

Capricorn

Pentru Capricorn, sexul este doar o mica parte dintr-o relatie. Increderea, complicitatea, comunicarea, sunt mult mai importante pentru el. Totusi, sa stii ca nu e asa de rezervat si rece pe cat pare. Odata ce ii castigi increderea, va deveni o cu totul alta persoana – mult mai pasional, mai atent si mai priceput decat crezi. Chiar daca nu-i pasa prea mult de latura sexuala a relatiei, asta nu inseamna ca nu e bun la pat sau ca nu ii place sexul. Daca tu tii neaparat sp aveti o viata sexuala fierbinte, va sti sa se conformeze.

Varsator

Sexul este mai important decat alte laturi ale relatiei. Chiar daca nu comunicati, daca nu aveti aceleasi pasiuni, atata timp cat faceti sex cat mai des, totul este bine. Este o fire originala, creativa, trasaturi care se manifesta din plin in pat. Daca nu poti tine pasul cu el, mai bine renunti la relatie. Chiar daca iubeste, tine foarte mult la libertatea lui si nu va putea sp se daruiasca suta la suta. Insa cand esti in pat cu el, vei simti ca doar tu contezi.

Pesti

Romantismul este mai important pentru el decat sexul. Dar daca tu tii sa aveti o viata sexuala fierbinte, o sa tina pasul cu tine. Niciodata nu este mai pasional si mai bun in pat decat atunci cand are impresia ca te pierde. In rest, ar prefera sp va plimbati de mana pe o plaja pustie decat sa puneti la cale jocuri sexuale. In orice partida de sex, fie ea cat de salbatica, va strecura si o urma de romantism, macar un „Te iubesc” soptit.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img