joi, 25 aprilie, 2024

Betty, prima declaratie despre fratiorul ei. Ce a spus despre copilul lui Florin Salam cu Roxana Dobre

Distribuie:

Publicat:

Betty Salam este in culmea fericirii de cand a aflat ca va deveni mama, iar intreaga familie este in sarbatoare. Pe langa copilul pe care Betty Salam il va naste peste cateva luni, familia s-a marit in acest weekend, cand Roxana Dobre a adus pe lume pe cel de-al treilea copil pe care il are cu Florin Salam.

Roxana Dobre a nascut un copil perfect sanatos, care a adus mare bucurie in familie. Betty Salam a vorbit pentru prima dat despre fratiorul ei care a venit pe lume. Intr-un interviu in exclusivitate pentru "Stars Matinal" de la Antena Stars. Betty Salam a vorbit despre ce inseamna venirea in viata sa a copilului lui Florin Salam si al Roxanei Dobre.

"Viata mea s-a schimbat in bine", a spus Betty Salam la Antena Stars despre fratiorul ei.

De asemenea, Betty Salam a dezvaluit si cand va naste, aceasta urmand sa ii faca o dubla surpriza tatalui sau. Pe langa faptul ca Florin Salam este fericit ca va deveni bunic de baiat, iata ca fiica sa ii pregateste o mare surpriza, existand sanse mari ca Betty Salam sa nasca chiar de ziua de nastere a tatalui sau.

"Dorm putin mai mult. Sarcina decurge foarte bine. A decurs prost la inceput, dar acum sunt foarte bine. Nu am pofte, am doar momente cand imi vine o idee. Uneori mi se mai intampla sa mai am o stare de nervi. In primele doua luni am avut o sarcina toxica. Nu am putut sa fac nimic, am facut perfuzii, nu m-am simtit deloc ok. Acum, din fericire nu imi mai este rau deloc. Acum sunt foarte bine. Catalin este schimbat, este mult mai matur, nu ca nu era, doar ca s-a schimbat, se vede ca devine tatic. Ma bucur pentru ca il vad o persoana foarte fericita. Ma suna tot timpul, are grija de mine. Am luat doar sase kilograme. Nu mi s-au umflat picioarele, nu m-a durut mijlocul. Cu poftele incep sa ma abtin, sa nu fiu nesimtita. Unele femei exagereaza. Nu pot sa mananc carne tocata. Tata este foarte bucuros si ma suna tot timpul sa vada daca sunt bine. Da, tata si Catalin se inteleg foarte bine. Prima data am crezut ca avem fetita si am vrut sa-i spunem Stefania, dar apoi am aflat ca avem baietel si nu am vrut sa renunt la numele de sfant si pentru ca vine si de la mama. Trebuia sa nasc in preajma zilei mamei mele, dar cred ca o sa nasc putin mai tarziu, de ziua tatalui meu, pe 1 octombrie", a spus Betty Salam.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img