sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Betty Stoian, reactie dupa ce Florin Salam a fost batut de un interlop: “Nu ne vom lua garzi de corp”

Distribuie:

Publicat:

Florin Salam a trecut prin momente delicate la Milano, dupa ce a fost lovit cu pumnul in fata de un personaj din lumea interlopa, in timp ce canta.

S-a spus apoi ca acesta ar fi fost rapit si sechestrat, lucru pe care a fost negat ulterior.

Betty Stoian, fata cantaretului, a avut o prima reactie dupa ce tatal sau a fost agresat.

„Ii multumesc lui Dumnezeu ca tatal meu nu a patit nimic grav. S-a si exagerat mult, dar, din fericire, el este bine. Mi-a spus ca nu am de ce sa imi fac griji, ca a fost un incident izolat.

Eu, oricum, atunci cand ies din casa, nu o fac singura, sunt cu Catalin, cu sotul alaturi de mine, ma ajuta cu copilul. Nu cred ca vom avea nevoie de protectie suplimentara, nu avem de ce sa ne facem griji, cred ca totul este ok.

Noi oricum suntem foarte atenti, dar incidentul prin care a trecut tatal meu nu este de natura sa fie unul care sa se repete. Nu ne vom lua garzi de corp”,a dezvaluit Betty Stoian.

Dupa incident, tatal lui Betty Stoian se jurase ca nu va mai canta, dar ulterior a mai participat la o cantare in Milano.

„Sunt in siguranta acum, dar asta a fost ultima cantare din viata mea. Nu mai cant niciodata. Nu se merita. Eu trebuie sa ajung la familia mea in viata. De astazi nu mai cant”,a fost reactia manelistului.

Supranumit „Regele manelelor“, Florin Salam a fost lovit cu pumnul in fata in timp ce canta intr-un local din Milano. Momentul altercatiei a fost surprins de unul dintre invitati si facut public pe Facebook.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img