miercuri, 24 aprilie, 2024

Bianca Dragusanu a explicat despartirea de Victor Slav. “Nu am vrut sa ramanem impreuna doar pentru poze”

Distribuie:

Publicat:

Bianca Dragusanu a explicat foarte clar de ce a decis sa se desparta de prezentatorul de televiziune Victor Slav.

Bianca Dragusanu si Victor Slav au fost casatorita pentru o perioada scurta de timp, dupa care au divortat si iar s-au impacat. Au impreuna o fetiita, Sofia Natalia. Si cand toata lume se astepta sa-i vada din nou la altar pe cei doi, Bianca Dragusanu si Victor Slav au decis sa se desparta saptamana trecuta.

BiancaDragusanu  traieste o noua poveste de iubire alaturi de Tristan Tate, un tanar englez care este stabilit in Romania de cativa ani.

La emisiunea pe care Teo Trandafir o modereaza la Kanal D, Bianca Dragusanu a explicat foarte clar despartirea de prezentatorul de televiziune Victor Slav.

“Nu am vrut sa ramanem impreuna doar pentru poze. Am spus ca nu are rost sa ne afisam ca un cuplu fericit daca noi nu mai suntem fericiti. Suntem maturi, ne asumam. Viata e scurta, trebuie sa o traim, timpul nu il poti da inapoi. 
  
 Imi doresc sa fie fericit, linistit, merita, e un om extraordinar… A fost o poveste de dragoste care a ajuns la final. Acum fiecare incepem cate ceva, nu stim ce va urma.

Nu ne-am mai intalnit de multa vreme. Ultima oara a fost acum vreo 2-3 saptamani, am spus buna, am mers sa ne schimbam”, a marturisit Bianca Dragusanu.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img