miercuri, 24 aprilie, 2024

Bianca Dragusanu, facuta praf dupa ce s-a despartit de Victor Slav. „Nu mi-as lasa sotul pentru un mascul care apare si…”

Distribuie:

Publicat:

Bianca Dragusanu, facuta praf dupa ce s-a despartit de Victor Slav. Dana Roba, cea care i-a transmis un mesaj si lui Victor Slav, a marturisit in cadrul emisiunii de la Antena Stars, ce parere are despre decizia prezentatoarei de la Kanal D.

“Din punctul meu de vedere aceasta doamna Dragusanu nu pot sa o numesc doamna, este o duduie, care isi lasa copiii. La un an si opt luni sa iti lasi copilul pentru un mascul… eu nu mi-as lasa sotul pentru un mascul care apare si arunca cu douazeci de lei in mine mai mult decat altcineva. Pe ea oricum nu o sa poata sa o faca nimeni fericita vreodata. Eu nu cred ca Victor Slav este genul de barbat care dadea in ea. De ce esti nefericita? Ca nu are firma de videochat? Nu pot sa lasi tatal copiilor tau pentru unul mai tanar. Eu stau cu barbatul pentru ca il iubesc. Va dati seama… ala e miliardar. Ea nu se poate numi mama. Nu se poate sa ramai prieten cu fosta nevasta”, a spus Dana Roba la Antena Stars.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img