joi, 25 aprilie, 2024

Bianca Dragusanu: “Iubirea inseamna curaj” Bianca Dragusanu a povestit in inceputul emisiunii “Te vreau langa mine” o discutie pe care a avut-o cu doua prietene. Discutia respectiva a facut-o sa reflecteze asupra iubirii.

Distribuie:

Publicat:

"Stiti ce am facut eu aseara? Am vorbit cu doua prietene. Voi inca nu stiti ce fac eu seara? Vorbesc mereu cu prietenele, ca sa am mereu ce sa va povestesc.

Stati sa va povestesc acum. Ambele sunt in aceeasi situatie. Sunt in relatii lungi si au copii. Una are o fetita, cealalta are doi baieti. Ambele sunt nefericite, insa doar una are curaj sa ii spuna barbatului sau asta. Cealalta a oftat adanc si i-a spus: 'Fata, te admir pentru curajul tau'.

Si m-am gandit eu asa ca iubirea inseamna, de fapt, curaj. Si cand incepe, dar mai ales cand se termina relatia. La inceput esti curajos sa cunosti o persoana noua, esti curajos daca iti deschizi viata si sufletul in fata ei. Esti curajos daca spui: 'Da, dom'le, ma arunc in relatia asta fie ce o fi'. La final, insa, esti curajos daca poti sa iti privesti partenerul in ochi si sa-i spui: "Iubirea mea, e gata. Nu mai avem cum sa continuam impreuna si asta e", a spus Bianca Dragusanu in inceputul emisiunii "Te vreau langa mine", pe care o prezinta la Kanal D.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img