joi, 28 martie, 2024

Bianca Dragusanu, prima aparitie la TV dupa ce a confirmat despartirea de Victor Slav

Distribuie:

Publicat:

Bianca Dragusanu a vorbit in prima editie din noul sezon al emisiunii “Te vreau langa mine” despre dragoste, relatii, sfarsitul lor si inceputul unei noi etape.

Bianca Dragusanu, declaratii cu mesaj subliminal in timpul primei aparitii la TV dupa ce s-a despartit de Victor Slav
“Buna ziua, buna ziua. Bine v-am gasit oameni frumosi! Asculta aici: incepand de azi, dam refresh ca sa tineti minte! Pentru ca da, este vara marilor schimbari. Vineri am decis sa punem punct, asa cum am tot spus saptamani de-a randul, aducem iubirea inapoi in casa iubirii. Daca nu am putut sa aducem iubirea inapoi la propriu si la figurat am zis sa schimbam. Daca nu am putut sa aducem, am zis sa schimbam locuitorii, pentru ca poate e mai bine asa. (…).

Astazi am avut un sentiment foarte ciudat cand am intrat si era casa goala. Am avut un gol in stomac… Sunt foarte convinsa ca tot raul este spre bine si orice sfarsit este un nou inceput  (…)”, a  declarat Bianca Dragusanu in cadrul emisiunii “Te vreau langa mine”.

“Arati senzational azi!”, a reactionat colegul de platou al vedetei.

La scurt timp dupa ce a pasit in platou, prezentatoarea a mai facut o afirmatie care pare sa fie la adresa fostului iubit.

“Pe principiul: ajungi sa mananci un sac de sare si tot nu il cunosti! Sunt foarte emotionata, pentru ca de astazi spunem: «Te vreau langa mine forever!»”, a spus Bianca Dragusanu.

S-au casatorit in 2013, dar au divortat

Bianca Dragusanu si Victor Slav s-au cununat civil pe 6 septembrie 2013, la Starea Civila a Sectroului 3 din Bucuresti. Nunta au facut-o pe 29 septembrie 2013, iar nasi au fost Nicoleta Luciu si sotul ei Zsolt Csergo. La cateva luni dupa ce au devenit sot si sotie, in 2014, din pacate, ei au divortat. Ulterior, ei si-au reluat relatia in secret, dupa care blonda a facut totul public. Bianca Dragusanu si-a schimbat statusul relatiei pe Facebook, unde a aparut „casatorita”. Tatal fiicei sale insa nu are nimic trecut pe pagina contul personal de socializare.

 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img