joi, 28 martie, 2024

Bianca Dragusanu s-a impacat cu Victor Slav: „Este un barbat foarte matur si un tata foarte bun!”

Distribuie:

Publicat:

Bianca Dragusanu si Victor Slav au dat dovada de maturitate si au ingropat securea razboiului. Desi imediat dupa despartire relatiile au fost mai reci, acum cei doi comunica foarte bine si au ramas prieteni. Victor si Bianca se concentreaza pe bunastarea fetitei lor, Sofia Natalia. Recent, cei trei au fost impreuna la o piscina unde s-au simtit excelent in familie. Superba blonda a marturisit ca i se pare normal sa ramana prietena cu tatal copilului ei.

„Da, este copilul nostru, este normal sa avem grija impreuna de el. Bineinteles ca tinem legatura. Suntem prieteni in afara de orice. In afara de faptul ca suntem parintii acestui copil, suntem prieteni si avem o comunicare foarte buna. Victor este un barbat foarte matur si un tata foarte bun”, a explicat Bianca Dragusanu la Antena Stars.

Bianca Dragusanu a fost intrebata si despre zvonurile legate de Philipp Plein, insa fosta prezentatoare de la „Te vreau langa mine” nu a vrut sa comenteze. Legat de faptul ca a fost singura in club, vedeta a marturisit ca: „Am avut un job si am imbinat utilul cu placutul si am ramas si o ora in club, cu apa minerala. A avut treaba (nr. Tristan Tate). Nu vreau sa vorbesc despre viata mea personala, mi se pare aiurea sa dau detalii. Este viata mea, o traiesc cum vreau eu. Nu am o viata perfecta chiar daca pare asa, am un copil minunat si sunt foarte fericita”.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img