joi, 25 aprilie, 2024

Bomba a explodat! O vedeta face dezvaluiri despre Andra Maruta: „Nu este pentru prima data!”

Distribuie:

Publicat:

O vedeta face dezvaluiri despre Andra Maruta! Se pare ca este vorba despre o colaborare muzicala, asteptata de toti fanii indragitei cantarete.

Au mai ramas doar cateva zile pana la concertele „Traditional“ de saptamana viitoare. Ei bine, alaturi de Andra va urca pe scena Salii Palatului si indragita cantareata de muzica populara Veta Biris.

”Nu este prima data (n.r. cand canta cu Andra). Colegii mei stiau ca eu o iubesc si o pretuiesc pe Andra, asa ca mi-au facut o surpriza si au invitat-o intr-o emisiune TV la care participam si eu. Atunci am cantat prima data impreuna si a iesit un moment foarte frumos. De asemenea, trebuie sa spun ca rar mi-a fost dat sa intaalnesc o familie atat de minunata si de iubitoare ca cea a sotilor Maruta. Le doresc multi ani impreuna si sa se bucure de copiii lor frumosi. Andra este o familista convinsa si se vede lucrul acesta de fiecare data.”, a marturisit Veta Biris pe blogul personal al Andrei.

Andra si Veta Biris vor canta doua piese cunoscute

Andra si Veta Biris vor interpreta doua piese cunoscute. Cele doua artiste insa nu vor sa divulge melodiile pentru ca vor sa ii surprinda pe iubitorii de muzica populara care vor veni sa le vada cantand impreuna. Cu siguranta, va fi un show incendiar atunci cand cele doua canarete vor aparea pe scena!

”O sa cantam impreuna doua piese cunoscute, dar nu vreau sa va stric surpriza. Ma bucur ca Andra s-a gandit la acest proiect frumos, mai ales acum, in an Centenar. Ea canta foarte bine muzica populara si nu avea cum sa uite ca traditia trebuie pastrata in timp. Nici noi nu trebuie sa uitam ca ne tragem din radacina mosilor si stramosilor nostri. Un alt lucru ce merita amintit e ca traditionalul este cel mai de pret. Cred ca din muzic populara s-au inspirat toate genurile muzicale. Eu sunt o iubitoare de folclor si de Romania. Am fost pana in indepartata Australie, dar nu gasesc o tara mai frumoasa ca a noastra si asta spun de fiecare data cand am ocazia. Aici e acasa, aici e locul meu de suflet.”, a mai spus Veta Biris pe blogul personal al Andrei.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img