vineri, 19 aprilie, 2024

Bomba! Catalin Scarlatescu, prins de paparazzi in timp ce se saruta cu o cantareata de la noi!

Distribuie:

Publicat:

Da, asa este! Pentru prima oara de cand a devenit un adevarat idol al femeilor, etern vigilentii nostri paparazzi l-au surprins intr-o ipostaza rara. Pana la urma, de cate ori l-ati vazut pe acest veritabil Don Juan al lumii culinare in mijlocul unor scene atat de tandre?

Catalin Scarlatescu, in oras cu o blonda

Totul se intampla la ceas de seara – o seara de joi, mai exact. Frumos, de mana cu blondina a carei identitate o veti afla imediat, Catalin Scarlatescu paseste intr-un local. Si nu vom zice decat ca se pare ca cei doi au reusit sa se completeze foaaaarte bine, din punct de vedere al pasiunilor.

Scarlatescu este un renumit bucatar, cu o pasiune pentru femei superbe, iar ea este o cantareata ce intoarce capete, poate controversata, ca asa „se poarta” in zilele noastre. El o invita putin in lumea lui, amandoi bucurandu-se de o masa delicioasa, dupa ce inainte fusesera la o degustare de vinuri.

Au inceput repede sarutarile patimase!

Dar, bineinteles, alta este cireasa de pe tort, ca sa continuam in acelasi registru culinar…

Au ei in comun lumina reflectoarelor si bucatele alese, dar ii mai uneste ceva – un viciu, de data asta. Din cand in cand, cei doi mai ies si pe afara, acolo unde se bucura de cate o tigara… si de compania unui altuia.

Iar cum seara se mai lasa putin frigul, cine ii poate condamna ca au cautat sa se incalzeasca putin? Apropieri patimase, atingeri electrice si, intr-un final, un sarut pasional… Un sarut care devine doua saruturi, apoi trei, apoi… cine mai poate tine socoteala?

Dar cine este focoasa blondina?

Si pentru a lamuri marile curiozitati care sigur ca va atarna in cap, iata si cine este domnisoara norocoasa: Maria Andria! Cantareata, superba, in varsta de 27 de ani si, poate cel mai interesant, pe jumatate grecoaica. Si va lamurim noi de unde i-ati auzit numele: piesa „Love in Dubai” a facut furori la un moment dat!

Si? Ce concluzii tragem? Ca, o fi cam devreme pentru concluzii, dar greu te abtii, cu un astfel de personaj ca Chef Scarlatescu. Nu stim daca sa le uram longevitate si sa auzim numai de pasi inainte in relatie sau daca sa transmitem un mesaj tuturor doamnelor care acum suspina.

Transmitem mesajul oricum. Oricare ar fi directia in care aceasta interesanta relatie progreseaza, un lucru este clar: Catalin Scarlatescu va fi un om fericit. Daca nu va mai avea la brat o focoasa artista, se va da din nou „liber” pentru toate femeile care viseaza, cu ochii deschisi si cate un oftat, la cel mai dorit bucatar de la noi.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img