vineri, 19 aprilie, 2024

BOMBA! PSD isi anunta candidatul la alegerile prezidentiale

Distribuie:

Publicat:

Social-democratii fac pregatiri intense pentru congresul PSD, unde, sustine secretarul general al partidului, se va pune in discutie si candidatul la prezidentiale. Codrin Stefanescu sustine ca nu se discuta o eventuala schimbare a presedintelui Liviu Dragnea, congresul avand trei teme generale.

"Congresul nu are ca scop schimbarea lui Liviu Dragnea, are 3 linii. Linia pe care va merge partidul in urmatorii ani de zile. Ne gandim serios ca trebuie sa anuntam un candidat pentru prezidentiale. Trebuie deja sa il aruncam pe piata si trebuie sa facem unele modificari in statutul partidului, pe care Ponta nu a vrut sa le faca pe vremuri si ne-a ingreunat. Sunt niste lucruri care ar trebui dezbatute la congres si care trebuie votate.", a declarat Codrin Stefanescu intr-o interventie la Antena 3.

"Sa stiti ca e si dorinta mea, si a altor colegi sa ne definim pana in primavara prezidentiabilul, sa il aparam cu dintii pentru ca va fi atacat de statul paralel. Colegii din tara vor sa-l vada pe cel care se va lupta cu Iohannis peste 1 an si 9 luni.", a conchis Stefanescu.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img