joi, 28 martie, 2024

Boros se vrea sef de partid, dar nu e capabil sa administreze nici primaria Barlad

Distribuie:

Publicat:

Dumitru Boros, ajuns primar de Barlad, slavă  eforturilor membrilor PNL din tot judetul care au cedat bani pentru mega campania sa din municipiul Barlad, aceasta a ajuns la concluzia ca nu e cum se astepta in fotoliul de primar. Acolo nu se taie frunze la câini, iar administratia barladeana, condusa pentru o lunga perioada de timp de PSD, nu e tocmai raiul la care visa el in campania electorala. Intr-o conferinta de presa sustinuta recent, acesta a lasat sa se inteleaga ca este depasit de situatie, iar ceea ce a promis in campanie, acum pare aproape imposibil de realizat.

Dan Mihai Marian, senatorul husean, pus sub control judiciar de catre DNA, in urma unei plangeri facute chiar de varul sau,  Sergiu Marian in primavara anului 2016, a stat tot timpul campaniei electorale in spatele candidatului si actualului primar Dumitru Boros, a investit bani si resursele partidului pentru a castiga alegerile la Barlad. In timp ce il sustinea pe candidatul de la Barlad, lasandu-l neajutorat pe senatorul Nelu Tataru, care candida la primaria Husi, in urma unor jocuri de culise facute tot de Dan Marian pentru a-l face de ras pe senatorul Tataru in fata colegilor, care incepuse sa fie tot mai popular in randul liderilor de la Bucuresti.

Dupa castigarea alegerilor locale de la Barlad, Dan Mihai Marian si-a asumat meritele si a inceput sa puna presiune pe edilul Boros, pentru semnarea unor terte contracte in urma carora, bineinteles, senatorul urma sa primeasca niste procente. Cum era de asteptat, Boros nu a dorit sa faca jocurile senatorul Marian, intre cei doi existand un conflict deschis. Despre Dumitru Boros, toata lumea stie ca este un trasesit si un om al PSD, edilul fiind vazut mai tot timpul in compania lui Feraru Ciprian.

In momentul de fata, Dumitru Boros este presedinte interimar al PNL Vaslui, in urma demisiei senatorul Dan Marian.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img