sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Bradul din centrul Barladului, o donație aparte!

Distribuie:

Publicat:

De astăzi, în fața clădirii Primăriei Bârlad a fost amplasat bradul de Crăciun, unul cu o poveste mai aparte, care a fost donat municipiului de familia unui localnic.

 

Cel care a dorit ca bradul să fie împodobit în centrul Bârladului, pentru a bucura copii și adulți deopotrivă, se numește Paul Miron, un octogenar mereu preocupat de frumos. Bârlădeanul a spus, la un moment dat, că cel mai bun moment de a-l dona orașului ar fi iarna 2018-2019, întrucât a ajuns la înălțimea de peste 20 de metri și are și un coronament frumos. Numai că, din nefericire, donatorul nu a mai putut fi printre cei care se vor bucura de bradul Crăciunului 2018, întrucât a plecat între timp în lumea celor drepți. Familia defunctului a vrut să îi respecte dorința și astfel bradul a ajuns pe amplasamentul tradițional din fața clădirii primăriei.

„Vreau să le mulțumesc public membrilor familiei domnului Miron, un om deosebit și un bârlădean adevărat. Domnia sa a fost cel care a spus, pe când trăia, că în 2018, Anul Centenarului, este cel mai bun moment pentru ca acest brad să își încheie traiul bucurându-i pentru ultima dată pe cei care l-au sădit, și nu numai pe ei. Acum, familia l-a donat orașului în memoria lui!”, a declarat primarul Dumitru Boroș.

Bradul va fi împodobit și aprins odată cu iluminatul festiv din tot orașul, eveniment care va avea loc, evident, pe data de 1 Decembrie 2018.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img