joi, 28 martie, 2024

BREAKING NEWS: ATENTAT IN INIMA LONDREI! Sunt 12 raniti

Distribuie:

Publicat:

O explozie şi focuri de armă au fost semnalate, miercuri după-amiază, în apropierea Parlamentului Marii Britanii, clădirea Legislativului britanic fiind închisă, relatează Sky News.
UPDATE 17:22 Cel puţin 12 persoane au fost rănite după ce au fost lovite intenţionat cu maşina pe un pod situat în faţa Parlamentului britanic, afirmă surse citate de Sky News.
UPDATE 17:17 Un individ a fost împuşcat de forţele de ordine după ce a înjunghiat un agent de poliţie la intrarea în sediul Parlamentului Marii Britanii, a declarat David Liddington, preşedintele Camerei Comunelor, relatează Sky News.
“Un agresor a fost împuşcat în faţa Palatului Westminster de poliţie. Au fost raportate şi alte incidente”, a declarat David Liddington.
Poliţia metropolitană londoneză nu a făcut deocamdată niciun anunţ.
UPDATE 17:07 Mai multe persoane au fost rănite în atacul, probabil de tip terorist, produs miercuri în faţa Parlamentului Marii Britanii, iar poliţia a împuşcat mortal cel puţin un atacator, relatează Sky News.
Potrivit informaţiilor preliminare, un bărbat a lovit cu maşina intenţionat un grup de persoane, după care a lovit poarta metalică a Palatului Westminster. A urmat un schimb de focuri cu forţele de ordine.
Martori au declarat că au observat cel puţin două cadavre în curtea Palatului Westminster.
Unele surse afirmă că un individ a încercat să atace cu un cuţit agenţii de poliţie de la intrarea în sediul Parlamentului. Nu este clar dacă unul dintre cadavre este al unui poliţist. MEDIAFAX 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img