joi, 28 martie, 2024

BREAKING NEWS! Elena Udrea a plecat din tara! Unde se afla fostul ministru al Dezvoltarii

Distribuie:

Publicat:

​Elena Udrea a plecat la Atena, a declarat prin avocatul sau, Alexandru Chiciu. Udrea a lipsit ieri de la un termen al procesului in care este acuzata de finantare ilegala a campaniei electorale din 2009, avocatul Chiciu spunand ca sedinta a fost amanata din cauza ca un alt inculpat nu avea aparator: "Doamna Udrea a depus la instanta inscrisuri care dovedesc ca este in imposibilitatea de a aparea in fata instantei pentru o anumita perioada de timp. Aseara mi-a confirmat ca se afla la Atena". Elena Udrea nu se afla in acest moment sub control judiciar, iar instanta i-a permis sa calatoreasca in afara tarii.Urmatorul termen in acest proces este 26 februarie, iar in dosarul Gala Bute are termen pe 8 martie, a mai spus avocatul Alexandru Chiciu.

In perioada de spectacol public in care Elena Udrea parea sa dea aparentele ca doreste sa se impace cu lumea si soarta, da, imediat dupa ce procurorii au finalizat cercetarea in Dosarul Gala Bute si au trimis-o in judecata. Atunci cand contul sau de Facebook deborda de smerenie si rugaciuni, Elena Udrea a lasat cu gura cascata toata lumea inscriindu-se la masterul de Consiliere Pastorala si Asistenta Psihosociala, la  Facultatea de Teologie Ortodoxa a Universitatii "Babes-Bolyai" din Cluj-Napoca.

Dupa cum era de asteptat, n-a tinut-o mult, decanul facultatii, Vasile Stanciu, relatand faptul ca Elena Udrea a fost exmatriculata pentru ca nu a fost la niciun examen. 

"D-na Elena Udrea a fost exmatriculata anul trecut in luna octombrie de la Facultatea de Teologie Ortodoxa pentru ca nu s-a prezentat la niciun examen la masterul de Consiliere Pastorala si Asistenta Psihosociala la care era inscrisa, iar conform procedurii s-a luat aceasta decizie. Pentru ca nu s-a prezentat la niciun exemen, ma indoiesc ca a fost si la cursuri. La masterul respectiv, restul de 16 masteranzi inscrisi continua studiile, cu exceptia d-nei Udrea", a spus Vasile Stanciu,.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img