vineri, 29 martie, 2024

BREAKING NEWS! Femeia care a fost injunghiata in gradinita a MURIT

Distribuie:

Publicat:

in pacate, in urma cu putin timp, femeia injunghiata chiar intr-o gradinita a murit. Medicii nu au reusit sa o salveze. 

Victima se afla  stop cardiorespirator, iar medicii au dus-o de urgenta in sala de operatie. O femeie a fost injunghiata, vineri, de catre sotul acesteia. Incidentul a avut loc in apropierea unei gradinite din Capitala, iar atacatorul a fost prins de catre politisti. Femeia injunghiata, astazi, in gradinita de pe strada Agricultori din Capitala se numea Nicoleta Botan si era chiar patroana gradinitei. Cel care a injunghiat-o ar fi chiar sotul femeii.

Femeia avea ordin de restrictie impotriva sotului
Tanara de 35 de ani avea un ordin de protectie impotriva sotului ei, acestuia fiindu-i interzis sa se apropie la mai putin de 200 de metri de femeie, dar si de cei doi copii ai lor. Nicoleta Botan, fondatorul clubului de copii & cresa si gradinita din sectorul 2 era mamica unei superbe fetite care are aproape trei ani. Nicoleta a combinat antreprenoriatul cu „mamicia” si simte ca se afla pe drumul cel bun. O avea pe fetita zilnic langa ea, chiar daca nu e deloc usor sa lucrezi cu copilul agatat de gat sau sa vorbesti cu parintii in timp ce copilul iti urla in ureche.

Agresorul a fost prins si dus la Sectia 8 de Politie
Dar e multumita ca stie exact ce mananca fetita, are siguranta ca nu e “uitata” in fata televizorului si stie exact la ce activitati participa.

„N-o sa fac pe grozava si sa zic ca a fost sau este usor! Deloc! Dar atunci cand faci ceva ce iti place, faci din suflet, cu pasiune si stii ca va fi bine”, sunt primele cuvinte pe care mi le spune antreprenoarea.

Potrivit Politiei Capitalei, in jurul orei 12.20 a fost semnalat la 112 ca o femeie a fost injunghiata, iar cercetarile au fost preluate de Parchetul Tribunalului Bucuresti si de Serviciul Omoruri. Incidentul a avut loc in apropierea unei gradinite din sectorul 2 al Capitalei, unde femeia, in varsta de 38 de ani, a fost injunghiata de catre sotul sau. Ea a fost gasita in stop cardio-respirator, cadrele medicale ajunse la fata locului incercand sa o resusciteze. Agresorul a fost prins si dus la Sectia 8 Politie pentru audieri

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img