marți, 23 aprilie, 2024

BREAKING NEWS! Parchetul General s-a autosesizat in legatura cu acuzatiile GRAVE facute de Liviu Dragnea

Distribuie:

Publicat:

Parchetul General a declansat verificari in urma afirmatiilor facute de Liviu Dragnea. Astfel, se analizeaza acele declaratii ale liderului PSD in care il acuza pe seful SPP Lucian Pahontu de spionaj, anunta Realitatea TV. Toti ministrii din Cabinetul Viorica Dancila au renuntat la oamenii pusi la dispozitie de Serviciul de Protectie si Paza.

De altfel, premierul a venit, marti, la serviciu cu o masina care, potrivit surselor, apartine Jandarmeriei Romane.

Motivul pentru care au renuntat la SPP ar fi din cauza unui scandal iscat intre cei din coalitie si seful de la Serviciul de Protectie si Paza. Liviu Dragnea l-a acuzat pe Lucian Pahontu, actualul sef al SPP, ca a intervenit in guvernul Tudose mai mult decat era cazul.

Decizia a fost confirmata de catre secretarul general-adjunct al PSD, Codrin Stefanescu.

"Am vorbit in ultimul an de implicarea SPP-ului si a domnului Pahontu in chestiuni de politica. Demnitari care sunt monitorizati, o baza de date care se strange la acest domn. Decizia este fireasca. In momentul in care acest SPP, in loc sa asigure siguranta demnitarilor, se ocupa de monitorizarea si spionarea demnitarilor si trimite informatii unui singur om care face analiza pe ele, nu e in regula”, a spus Stefanescu, la Antena 3.

Liderul PSD Liviu Dragnea a relatat, luni, ca un prieten al vicepremierului Paul Stanescu a fost trimis de seful SPP, Lucian Pahontu, pentru a-i spune ca Dragnea va fi "executat", iar Stanescu va fi "protejat" si va ajunge presedinte al social-democratilor.

Este un coleg de-al nostru, Paul Stanescu – probabil ca de aia are si probleme acum sau poate ca este o simpla coincidenta – el a spus in mai multe intalniri publice in tara, la intalniri ale CExN, ca un bun prieten de-al lui a fost trimis de domnul Pahontu care a spus ca nu vorbeste in numele dumnealui – eu cred ca vorbea doar in numele dumnealui – si a spus ca undeva prin martie eu o sa fiu executat si ca dumnealui sa stea deoparte ca o sa fie protejat si chiar o sa ajunga presedintele partidului”, a relatat Dragnea la Antena 3.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img