marți, 16 aprilie, 2024

Brigitte a ingropat securea razboiului. Marturisirile pe care le face despre sentimentele fata de Ilie Nastase

Distribuie:

Publicat:

ingropat securea razboiului, dar nu a uitat umilinta la care a fost supusa. Drept pentru care Brigitte Nastase a trecut la schimbari majore in viata ei.

“Eu vreau sa fiu un om fericit. Atata tot. Daca el nu poate sa-mi ofere lucrul asta, dragoste cu forta nu se face. Intre noi au fost moment foarte frumoase. Nu stiu unde si cand s-au pierdut ele. Atunci cand m-a cunoscut, m-a impresionat prin muzica pe care mi-a pus-o, prin florile pe care mi le cumpara. Anul trecut mi-am cumparat singura florile, anul asta i-a zis secretarei mele de unde sa le cumpere. Sunt lucruri pe care nu le mai face. I se pare ca sunt proprietatea lui si eu trebuie sa accept toate lucrurile de la el pentru ca sunt maritata cu el. Nu. Eu cred ca daca te-ai casatorit cu un om, sentimentele trebuie sa ramana si trebuie sa te implici sufleteste la fel ca la inceput. Pana la socul din noiembrie, eu am crezut ca sunt fericita. Nu mai cred in vorbe. Daca auzi niste vorbe si faptele arata altceva, te indoiesti de niste vorbe”, a declarat Brigitte la Antena Stars.

Totodata, Brigitte recunoaste ca si sentimentele s-au schimbat: “Sufletul lui s-a ascuns in el si eu nu-l mai gasesc. Eu l-am iubit foarte mult pe Ilie. Acum vreau sa schimb placa.Vreau sa ma simt iubita. Am nevoie de motivatie”.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img