vineri, 29 martie, 2024

Bunuri confiscate la FALCIU. Erau transportate cu un autoturism radiat din circulatie

Distribuie:

Publicat:

Politistii de frontiera din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Falciu,au  sanctionat, conform prevederilor legale, un barbat care a fost depistat in trafic transportand bunuri destinate comercializarii, fara sa detina documente legale, cu un autoturism radiat din circulatie.

Luni,14 septembrie, in jurul orei 15.30, politisti de frontiera din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Falciu, judetul Vaslui, aflati in executarea atributiilor de serviciu, au oprit in localitatea Falciu, pentru un control de rutina, un autoturism marca Rover 620Si, inmatriculat in Austria, condus de cetateanul roman Constantin N., in varsta de 44 de ani.

“Existand suspiciuni cu privire la documentele prezentate la control pentru autoturismul in cauza, lucratorii nostri au efectuat verificari suplimentare, in urma carora au stabilit faptul ca autoturismul figureaza ca fiind radiat din circulatie de catre autoritatile din Austria din anul 2013 si ca asigurarea de raspundere civila auto este falsa.”a declarat Irina Mirica,purtator de cuvant din cadrul S.T.P.F.Vaslui.

La controlul efectuat asupra autovehicului au fost descoperite diferite marfuri textile (4 pilote, 10 seturi lenjerii pat, paturi, fete de masa, etc.), pentru care soferul nu a putut prezenta documente de provenienta si transport.

Cu privire la cele constate, barbatul a declarat ca intentiona sa comercializeze bunurile in Romania.

Politistii de frontiera au intocmit pe numele barbatului lucrare penala sub aspectul savarsirii infratiunilor de uz de fals si conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neinmatriculat.

Pentru bunurile transportate fara documente justificative, Constantin N. a fost sanctionat contraventional cu amenda in valoare de 500 de lei, iar bunurile in valoare de 700 lei au fost ridicate in vederea confiscarii.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img