sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Burak Ozcivit, adevarul gol-golut despre casnicia sa! Dupa ce s-a spus ca Inna i-a „spart” casa, actorul turc da „cartile pe fata”

Distribuie:

Publicat:

Dupa ce in presa au „bubuit” zvonuri potrivit carora Inna i-a „spart” casnicia lui Burak Ozcivit, actorul de origine turca adorat de toate femeile din lume, acesta a „facut lumina” si le-a aratat tuturor care este adevarata relatie dintre el si sotia sa.

Dupa ce au filmat impreuna o reclama pentru sampon, au aparut tot felul de speculatii despre Inna si Burak Ozcivit. La scurt timp s-a aflat si ca sotia turcului ar fi facut o criza de gelozie si i-ar fi interzis actorului sa se imprieteneasca pe retelele de socializare cu artista noastra.

Acum, actorul turc se pare ca duce o viata linistita si este extrem de apropiat si atasat de sotia lui. Drept urmare, Burak Ozcivit a postat pe Instagram o fotografie in care se afla in gesturi tandre alaturi de sotia sa, dar si un mesaj pe masura. „Frumoasa mea sotie, suntem nascuti sa traim linistiti impreuna”, a scris Burak, in dreptul fotografiei.

Burak Ozcivit a devenit celebru prin prima numeroaselor roluri pe care le-a avut in filmele turcesti, extrem de iubite in Romania. Actorul este considerat a fi pe lista celor mai frumosi barbati din lume.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img