miercuri, 17 aprilie, 2024

Ca la Vaslui.O scoala noua a fost daramata de o echipa de muncitori din GRESEALA

Distribuie:

Publicat:

Scoala cea noua din localitatea vasluiana Tacuta, a costat 100.000 de euro si a fost ridicata in imediata vecinatate a scolii vechi. Primarul s-a gandit acum sa demoleze vechea cladire. Nu a apelat insa la o firma de constructii, ci la oamenii din localitate care beneficiaza de ajutor social. I-a trimis la fata locului, le-a dat niste utilaje pe mana si le-a zis sa demoleze scoala cea veche, fara a fi supravegheati de un sef de santier sau de un specialist in constructii.

Oamenii au inceput insa sa demoleze la intamplare, iar un perete al vechii scoli a cazut peste scoala cea noua. Au fost distruse ferestrele, peretii, pana si acoperisul.

Acum zeci de copii nu se mai pot intoarce in clasele lor la inceputul anului scolar. Ei vor fi nevoiti sa mearga la alte scoli.

Oamenii din localitate sunt foarte suparati pe primar care, spun ei, e mult mai preocupat in aceasta perioada cu povestile de amor. Edilul se iubeste de ceva timp cu o femeie de 30 de ani din localitate si intretine cu ea relatii sexuale pe canapeaua din biroul primariei.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img