miercuri, 24 aprilie, 2024

Campionul mondial Deontay Wilder, condamnat la muncă în folosul comunităţii pentru posesie de marijuana

Distribuie:

Publicat:

Boxerul american Deontay Wilder, campionul mondial en titre la categoria grea, versiunea WBC, a fost condamnat joi la 60 de ore de muncă în folosul comunităţii, pentru posesie de marijuana, informează agenţia Reuters.

Wilder, care a disputat ultima sa luptă în luna noiembrie, când l-a învins prin KO în prima rundă pe haitiano-canadianul Bermane Stiverne, a fost arestat în luna iunie, în Alabama, după ce agenţii de poliţie care îl opriseră în trafic au descoperit marijuana în automobilul acestuia.

Avocaţii boxerului american, care au negat acuzaţiile aduse clientului lor, afirmând că marijuana nu îi aparţinea lui Wilder, ci unui prieten căruia îi împrumutase anterior maşina, au anunţat acum că "analizează opţiunile" în vederea înaintării unui apel.

În vârstă de 32 ani, Deontay Wilder a cucerit o medalie de bronz, ca amator, la Jocurile Olimpice de la Beijing, din anul 2008. El urmează să îşi apere titlul mondial pe 3 martie, împotriva cubanezului Luis Ortiz. Meciul ar fi trebuit să se dispute anul trecut, însă a fost amânat după ce Oritz a fost depistat pozitiv în urma unui control antidoping.
AGERPRES

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img