sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Captura impresionanta de heroina.Procurorii DIICOT au cumparat initial jumatate de kilogram

Distribuie:

Publicat:

Ieri, 17 august, o femeie a fost retinuta de procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism (DIICOT) Bucuresti, dupa ce le-a vandut acestora 500 de grame de heroina, in valoare de 11.000 de euro. Femeia a fost prinsa in urma unui flagrant organizat de DIICOT, in colaborare cu politistii de la BCCO Bucuresti si SCCO Ilfov, acestia declansand urmarirea penala pentru trafic de droguri de mare risc, in forma continuata.

In baza mandatului de perchezitie emis in cauza s-a procedat la efectuarea unei perchezitii domiciliare la adresa din Bucuresti, ocazie cu care au mai fost gasite inca doua pachete ce contineau aproximativ un kilogram de heroina, cu o valoare de piata de 55.000 de euro. Cercetarile au fost extinse si fata de alta femeie.

Astazi, 18 august, prin ordonanta s-a dispus punerea in miscare a actiunii penale fata de femeia care a vandut heroina procurorilor, aceasta fiind retinuta pentru 24 de ore. Prin referat s-a propus Tribunalului Bucuresti arestarea preventiva pentru o perioada de 30 de zile. Procurorii au beneficiat de suportul Directiei de Operatiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Politiei Romane.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img