vineri, 29 martie, 2024

Carla’s Dreams, inlocuit la masa juratilor de la “X Factor”

Distribuie:

Publicat:

Carla’s Dreams s-a tinut de sotii pe platourile de filmare de la “X Factor”! Indragitul cantaret de peste Prut a pus la punct o farsapentru ceilalti jurati ai emisiunii si a trimis pe locul de la masa deciziilor un concurent care a venit imbracat si machiat exact la fel ca el. Scenele se petrec la nicio saptamana de cand paparazzii l-au surprins fara masca. In ciuda faptului ca artistul si concurentul de la “X Factor” semanau ca doua picaturi de apa, Horia Breciu si-a dat seama ca cel de langa el nu este, de fapt, Carla’s Dreams.

Ideea de a-si pacalii colegii de la “X Factor” i-a venit lui Carla’s Dreams dupa ce s-a intalnit in culisele emisiunii cu un un concurent din Chisinau, Sergiu Bunescu. Acesta a venit costumat exact ca el. Juratul mascat de la emisiunea difuzata pe Antena 1 l-a trimis pe participant la masa juratilor, pe scaunul de langa Delia. In timp ce Stefan BanicaJunior nu si-a dat nicio clipa seama ca are alaturi o sosie de-ale lui Carla’s Dreams, Horia Brenciu a simtit imediat ca nu este adevaratul artist si a reactionat imediat.

“Daca tu crezi ca eu pic in capcana ta, e ca si cand eu nu-mi cunosc colegul. Eu il stiu pe asta dupa miros”, a spus Horia Brenciu imediat ce l-a vazut pe inlocuitorul lui Carla’s Dreams la “X Factor”.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img