joi, 28 martie, 2024

Carmen Dan, raportul politistului pedofil: “Este un raport serios, care reprezinta o radiografie asupra unei situatii cu care Politia Romana si Ministerul a trebuit sa se confrunte” – FOTO

Distribuie:

Publicat:

Adrian Ursu si Oana Zamfir au prezentat vineri, la Antena 3, raportul politistului Eugen Stan, acuzat ca a agresat sexual doi copii.

„Este un raport serios, care reprezinta o radiografie asupra unei situatii cu care Politia Romana si Ministerul a trebuit sa se confrunte. E un raport documentat”, a spus ministrul Carmen Dan, vineri seara, la Antena 3.

Iata o serie de nereguli descoperite:

Stan n-a fost amprentat si fotografiat, iar datele rezultate sa fie introduse in sistemele informatice.

Fisa de eveniment a fost transmisa catre I.G.P.R., Inspectorul General Bogdan Despescu a pus rezolutia Rog masuri…la Brigada Rutiera, adjunctul D.V. a dispus Biroului Control intern sa fie declansata urgent cercetarea prealabila a politistului, suspendarea acesteia pana la finalizarea dosarului penal.

Seful Biroului Control Intern a intocmit o nota – raport privind declansarea cercetarii prealabile pentru comportare necorespunzatoare in serviciu, familie sau societate, care aduce atingere onoarei, probitatii profesionale a politistului sau prestigiul institutiei.

C.A., sef Serviciu Supraveghere Rutiera pentru Sectoare 3,4 si 5, a fost desemnat sa efectueze cercetarea prealabila a ag. Pr. Stan Eugen. El propune suspendarea cercetarii si Voicu Marius aproba pe 9 februarie 2017.

Comisia de verificare apreciaza, astfel, ca propunerea de suspendare a cercetarii prealabile nu este fundamentata juridic, ci se bazeaza pe o interpretare limitativa, subiectiva, a prevederilor legale.

O analiza atenta, din partea conducerii IGPR, sau a conducerii DGPMB ar fi putut conduce la neluarea masurii de suspendare, efectuarea cercetarii prealabile si dispunerea unei masuri.

In perioada 11.12.2016 – 07.01.2018, nu au fost efectuate activitati procedurale in dosarul penal.

Sunt 18 vinovati in cazul pedofilului, a aratat Carmen Dan.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img