joi, 25 aprilie, 2024

Carmen Minune, gravida in 8 luni si cu tigara in gura. Si-a acoperit burta cu un prosop, de rusine, iar apoi a inceput sa fumeze. Tatal copilului a stat langa ea si nu i-a zis nimic! Imaginile sunt revoltatoare

Distribuie:

Publicat:

Carmen Simionescu, alias Karmen, fiica lui Adrian Minune, nu tine cont de recomandarile medicilor, potrivit carora nu trebuie sa fumezi in timpul sarcinii.

Karmen a fost surprinsa pe plaja, in Mamaia Nord, alaturi de sotul ei Bogdan Caplescu. Fiica lui Adrian Minune a fumat fara nicio problema, chiar daca mai are foarte putin timp si va naste.

Insarcinata in 36 de saptamani, dupa cum insasi a anuntat pe Instagram, fiica manelistului Adi Minune (44 de ani) nu a renuntat la tigari, insa nu se atinge de alcool. Solista este o graviduta sexy, arata impecabil si se simte foarte bine. Dupa cateva ore de relaxare pe sezlong, Karmen s-a urcat la volan alaturi de sotul ei, relateaza Click.

Carmen Simionescu, Karmen pe numele de artista, s-a si casatorit civil, la finalul lunii iunie, cu Bogdan Caplescu, tatal fetitei pe care o va naste peste numai cateva saptamani.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img