joi, 28 martie, 2024

Cartel ca în filmele cu mafioți, descoperit la Iași! Șeful grupării a fost decapitat de procurorii DIICOT! El impunea prețul pe piața țigărilor de contrabandă!

Distribuie:

Publicat:

Peste 20 de persoane, din județul Iași și cele învecinate, au fost săltate ieri-dimineață de „mascați”. Polițiștii și procurorii au efectuat percheziții pentru destructurarea unui grup infracțional organizat. Potrivit anchetatorilor, grupul se ocupa cu procurarea și vânzarea de țigări de contrabandă. Principalii cumpărători erau ieșenii.

Lovitură grea încasată de o grupare uriașă care se ocupa de traficul de țigări! În ultima perioadă nu a mai fost organizată o acțiune de o asemenea amploare. Este știut faptul că, în tot județul Iași, se vând țigări de contrabandă.
Majoritatea mărcilor cunoscute și câteva mărci ce se găsesc în Republica Moldova ajung să fie vândute mult sub prețul pieței, de contrabandiști. Desigur, această „mișcare” nu face decât să le mărească zdravăn conturile infractorilor. Ieri-dimineață, procurorii din cadrul Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Iași, împreună cu ofițeri de Poliție judiciară din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate, au efectuat 36 de percheziții domiciliare.

Mai multe județe

Gruparea era extinsă în mai multe locuri și în mai multe județe. Astfel, perchezițiile au fost efectuate ieri în județele Iași, Suceava și Botoșani, într-o cauză vizând destructurarea unui grup infracțional organizat specializat în săvârșirea infracțiunii de contrabandă.

click aici-

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img