miercuri, 24 aprilie, 2024

Carutas ranit intr-un accident de circulatie in apropiere de Husi

Distribuie:

Publicat:

Marti,25 august, pe raza comunei Dimitrie Cantemir a avut loc un accident de circulatie soldat cu vatamarea corporala a unui barbat care se deplasa intr-un vehicul cu tractiune animala.

P. Cristian, de 31 ani, din comuna Duda-Epureni se deplasa cu o caruta pe D.J 244 B, pe raza satului Gusitei, impreuna cu P. Gheorghe, de 63 ani, din comuna Berezeni. La un moment dat, intr-o curba, din cauza neadaptarii vitezei, carutasul a pierdut controlul asupra directiei de deplasare, iar P. Gheorghe s-a dezechilibrat si a cazut din vehicul pe partea carosabila accidentandu-se.

Victima a fost transportata la Spitalul municipal Husi unde a fost diagnosticata cu „policontuzii, TCC acut, fractura piramida nazala”, iar ulterior a fost transportata la o unitate medicala din municipiul Iasi.

Atat P. Cristian cat si P. Gheorghe au fost testati cu aparatul alcooltest. Pentru P. Cristian a rezultat o valoare de 0,93 mg/l alcool pur in aerul expirat, iar pentru P. Gheorghe a rezultat valoarea de 0,59 mg/l alcool pur in aerul expirat.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img