vineri, 29 martie, 2024

Casa Alba ar fi urmatoarea tinta a Statului Islamic

Distribuie:

Publicat:

Reteaua terorista Stat Islamic a difuzat, joi seara, o noua inregistrare video, amenintand ca urmatoarea tinta a unui atentat va fi Casa Alba, sediul Presedintiei Statelor Unite, informeaza Fox News.

Inregistrarea incepe cu prezentarea unor imagini ale atacurilor teroriste de la Paris.

Apoi, organizatia fundamentalista sunnita ii avertizeaza pe presedintii din SUA si Franta, Barack Obama si Francois Hollande, cu noi atentate de genul celor comise la Paris.

“La ce va puteti astepta din partea califatului islamic in afara de noi atacuri?! I-am adus lui Francois Hollande si acolitilor lui un val de atacuri benefice, asa cum ii vom aduce si lui Barack Obama si anturajului sau. Ii vom parjoli cu centuri explozive si masini-capcana. Ii vom urmari oriunde vor merge, ii vom trata ca pe sclavi si caini”, ameninta un terorist.

“Franta prospera, dar nu va dura mult, vom pulveriza toate locurile. Am inceput cu voi, dar vom sfarsi cu falsa Casa Alba, pe care o vom face neagra cu focul nostru; o vom arunca in aer, asa cum am facut cu idolii falsi”, avertizeaza reteaua terorista Stat Islamic intr-o inregistrare video difuzata joi, la aproape o saptamana de la atentatele comise la Paris, unde au fost omorate cel putin 129 de persoane.

“Va vom parjoli cu centuri sinucigase, masini-capcana si explozibil”, afirma unul dintre teroristii care apar in imagini.

Inregistrarea video a fost difuzata pe site-uri ale retelei teroriste Stat Islamic, fiind preluata de Institutul de Cercetare Media in Orientul Mijlociu (Middle East Media Research Institute), cu sediul la Washington.

Reteaua terorista Stat Islamic a revendicat atentatele comise in cursul noptii de 13 spre 14 noiembrie la Paris. Cel putin 129 de persoane au fost ucise in atacurile teroriste, iar aproximativ 400 au fost ranite. Organizatia fundamentalista sunnita a avertizat ca toate tarile care participa la coalitia ce efectueaza bombardamente in Siria si Irak se vor confrunta cu atentate de genul celor de la Paris.

Organizatia terorista Stat Islamic ocupa regiuni din Irak, Siria, nordul Egiptului si nordul Libiei, unde a proclamat un “califat islamic”.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img