vineri, 26 aprilie, 2024

Casa facuta scrum in localitatea Blesca, judetul Vaslui: au mai ars si circa 30 tone furaje

Distribuie:

Publicat:

Pompierii punctului de lucru Ivanesti din cadrul Detasamentului de Pompieri Vaslui a intervenit cu o autospeciala de stingere cu apa si un echipaj specializat, in localitatea Blesca, comuna vasluiana Ivanesti, pentru stingerea unui incendiu care a izbucnit la o locuinta particulara. La sosirea echipajului de interventie, incendiul se manifesta la nivelul intregii locuinte, iar o persoana de sex masculin, proprietarul locuintei prezenta arsuri la nivelul membrelor superioare si inferioare.

De la Detasamentul de pompieri Vaslui au fost trimise in sprijin o autospeciala de stingere cu apa si o ambulanta tip B2 (EPA). Proprietarul locuintei, un barbat in varsta de 42 ani care a suferit arsuri de gradele  I si II pe aproximativ 10% din suprafata corpului (membre superioare si inferioare) a primit primele ingrijiri medicale si a fost transportat la o unitate medicala din municipiul Vaslui.
Dupa  90 minute, incendiul a fost lichidat.

Au ars 4 camere, aproximativ 70 mp acoperis pe astereala lemn, doua frigidere, un cuptor, mobila, diverse textile si documente.

Au mai ars aproximativ 30 tone de furaje.
Cauza probabila de izbucnire a incendiului: improvizatii la instalatia electrica.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img