marți, 16 aprilie, 2024

Cat trebuie sa dormi in functie de zodie. Varsatorul e perfect dupa doar 6 ore de somn

Distribuie:

Publicat:

Multi isi pun intrebarea "Cate ore este bine sa dormi noaptea?" In functie de zodie si de caracteristicile pe care le are fiecare nativ din horoscop, iata raspunsurile!

1. Berbec (21 martie – 20 aprilie)
Lider, pasional si ambitios, berbecul vede somnul ca o pierdere de timp. El poate dormi 6 ore pe noapte pentru a fi fresh a doua zi, noteaza realitatea.net.

2. Taur (20 aprilie – 21 mai)
Taurii sunt loiali, fiabili si pragmatici. Indulgenta si dragostea le vin din somn si au nevoie de 9 ore de somn. Patul este locul unde sunt cei mai fericiti.

3. Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Gemenii au nevoie de timp pentru a gasi un echilibru, dar ciclul lor de somn poate varia de la 6 ore pana la ore in sir de odihna.

4. Rac (22 iunie – 22 iulie)

Racul este emotional si sensibil si are nevoie de ajutor pentru a-si echilibra emotiile. Un pat confortabil si cel putin 8 ore de somn sunt nevoile unui rac.

5. Leu (23 iulie – 22 august)
Leului ii place sa fie inconjurat de oameni chiar si cand doarme. Un leu are nevoie de 7 sau 8 ore de somn, insa neaparat sa doarma cu cineva.

6. Fecioara (23 august – 23 septembrie)
Perfectionista fecioara vede somnul ca un timp pierdut. O fecioara poate supravietui cu 6 ore de somn, dar in mod normal are nevoie de mai multe.

7. Balanta (24 septembrie – 23 octombrie)
Nativii Balanta sunt oameni plini de bucurie. Ei sunt buni ascultatori, insa au nevoie de 7-8 ore de somn pentru a functiona la capacitate maxima.

8. Scorpion (24 octombrie – 22 noiembrie)
Scorpionii sunt pasionati, gelosi, curajosi. Ei au nevoie de cel putin opt ore ca sa se odihneasca.

9. Sagetator (23 noiembrie – 21 decembrie)

Daca planifica un proiect mare la locul de munca sau au un eveniment important, pot supravietui cu cinci sau sase ore de somn. In general, au nevoie de 8 ore de somn.

10. Capricorn (22 decembrie – 20 ianuarie)
Capricornii sunt organizati, dar nu sunt multumiti cu opt ore de somn.

11. Varsator (21 ianuarie – 29 februarie)
Varsatorii sunt de neoprit cand vine vorba de somn. Sunt persoane matinale si uneori au performante si cand dorm 6 ore.

12. Pesti (20 februarie – 20 martie)
Pestii sunt visatori nu este deloc surprinzator faptul ca iubesc somnul. Au nevoie de cel putin 8 ore de somn pentru a visa cat mai mult si a fi relaxati.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img