vineri, 29 martie, 2024

Catalin Botezatu, mesaj pentru Iulia Albu dupa “intepaturile” de la inmormantarea lui Razvan Ciobanu: “Nu vreau sa spun frustrari”

Distribuie:

Publicat:

Catalin Botezatu vorbeste, intr-un interviu pentru Antena Stars, despre scandalul cu Iulia Albu de la inmormantarea lui Razvan Ciobanu! Cunoscutu designer a explicat ce s-a intamplat acolo. 

Catalin Botezatu spune ca nu stie ce a determinat-o pe Iulia Albu sa spuna atunci ce a spus, insa el o sustine in continuare si o considera o femeie frumoasa.

"Eu l-am iertat… Razvan era un copil mare. L-am iertat de multe ori. Ma gandesc tot timpul la el. Imi pare rau, cu bune, cu rele, era un baiat bun. Mama lui Razvan a venit in timpul slujbei la noi si ne-a rugat ca unul dintre noi sa tina un speach, am vazut apoi ca Iulia Albu s-a dus la mama lui Razvan, i-a cerut permisiunea sa vorbeasca ea, i-a dat voie, a spus ce considera ca trebuie sa spuna, ca Razvan si-ar fi dorit sa fie aplaudat. Ca ea a vrut sa intepe pe cineva, nu cred ca a reusit. Dupa ce moare un om trebuie sa ramana doar lucrurile frumoase.

Intepaturile ei… eu o consider o fata extraordinar, au fost gratuite. Am inteles ca a spus ca nu s-a mai intalnit cu mine demult, dar a vazut niste chiloti prin hipermarket. Daca-si aduce aminte si ea la inceputul carierei, inceputul vietii ei, s-a imbracat cu cateva rochii de la mine, cand era cu Mihai, m-a onorat treaba asta pentru ca era si este o femeie frumoasa. Intepaturile ei sunt gratuite. Eu inteleg. Poate din cauza faptului ca ea nu mai este colega noastra, are niste… nici macar nu vreau sa spun frustrari, ea nu este o femeie frustrata, dar eu o inteleg, am sustinut-o tot timpul. Nici de data asta nu va reusi (n.r. scandal)", a spus Catalin Botezatu. 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img