marți, 16 aprilie, 2024

Cati bani au primit, de fapt, Ion Surdu si Andreea Arsine dupa ce au castigat Exatlon sezonul 3

Distribuie:

Publicat:

Pentru prima data in cele trei sezoane de Exatlon au fost desemnati doi castigatori, atat o fata, cat si un baiat, ambii din echipa Faimosilor. Acestia s-u intors acasa cu un premiu consistent! 

Reality-ul sportiv fenomen care a cucerit inimile milioanelor de telespectatori readucand bucuria sportului in viata romanilor de toate varstele si-a desemnat castigatorii. Pentru prima data in istoria emisiunii au fost doi castigatori, atat o fata, cat si un baiat.  

Astfel, cei doi campioni Exatlon Romania sezonul 3 sunt Ion Surdu si Andreea Arsine. Ambii vor pleca acasa cu cate un trofeu si cate 50.000 de euro!

Ion Surdu a facut primele declaratii dupa ce a castigat titlul de campion Exatlon Romania sezonul 3, la masculin.

‘‘O sa incep si eu cu inceputul, cu prima zi aici. de fapt, cum am plecat eu din Romania la Exatlon. Am venit increzator in mine si in puterile mele. In schimb, am ajuns aici, am intrat pe primul traseu si nici macar nu am reusit sa dau. Si pe primul traseu am intrat o singura data si am intrat cu Gabriel si nici macar nu m-a lasat sa pun mana pe sac. Dar am trecut peste acea zi, am incercat sa evoluez treptat”. 

Andreea Arsine a donat jumatate din premiu

Andreea Arsine a facut un geste nobil dupa ce a castigat titlul de campioana la feminin si 50.000 de euro. A spus ca va imparti banii cu Nicoleta Lunca. Iata care au fost primele declaratii ale acesteia:

”Nu ma gandeam, Cosmin, ca voi ridica trofeul, dar ma gandeam ca voi ajunge in finala, la inceput. Dar pe parcurs nu m-am mai gandit la asta pentru a fost concursul de asa natura, si situatie in care am ajuns, nu mai performam, m-am simtit destul de… nu imi gaseam locul ca sa spun asa.

Chiar m-am intrebat de multe ori daca mai este locul meu in aceasta competitie. Am avut rabdare, ma bucur ca am avut rabdare. Pot sa spun ca unul dintre lucrurile pe care le-am tinut foarte bine mintre cand am plecat de acasa a fost discutia pe care am avut-o cu doctorul meu si mi-a spus: Andreea, o sa ajungi in momente in care iti va veni sa renunti. In care iti va veni sa te intrebi de ce mai esti acolo sau sa te duci acasa, efectiv, si va trebui sa rezisti. Asta sa ai mereu in cap, sa rezisti pana la capat pentr ca tu poti. (…) Dtorita increderii pe care mi-a acordat-o mi-am incercta sansa aici. Am venit pregatita si fizic si psihic. Si nu am renuntat nici la ultima minge, nici la ultimul totem, am tras pana la ultima viata. Ma bucur ca am reusit…”, a spus Andreea Arsine.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img